DuurzaamheidExtra geïnvesteerd
in duurzaamheid

De appartementen in Villa Lierdal zijn uitgerust met laatste technieken en voldoen dan ook aan hoge normen als het gaat om duurzaamheid en comfort. Daarbij is extra geïnvesteerd om een zo duurzaam mogelijk gebouw te realiseren. Onderstaand treft u een korte samenvatting van de belangrijkste installatiedelen van uw appartement aan, voor de exacte informatie hieromtrent verwijzen wij naar de verkoopdocumentatie.

De belangrijkste installatiedelen

Centrale verwarming

De appartementen worden allen gasloos uitgevoerd. De opwekking van warm water ten behoeve van de centrale verwarming en warm tapwater vind plaats middels een individuele lucht/water warmtepomp. De centrale verwarming vindt plaats middels lage temperatuur vloerverwarming. Iedere verblijfsruimte krijgt zijn eigen thermostaat en is daardoor onafhankelijk te regelen. Elk appartement krijgt zijn individuele warmtepomp installatie!

Mechanische ventilatie

De ventilatie van de lucht in uw appartement vindt plaats middels mechanische afvoer én mechanische toevoer. Daarbij zijn deze ventilatieboxen uitgevoerd met een warmte-terug-win systeem (wtw). De af te voeren warme lucht verwarmd de aan te voeren koude lucht voor. Deze duurzame techniek wordt middels CO2 sensoren aangestuurd waardoor u altijd over een optimaal binnenklimaat beschikt. Uiteraard is iedere verblijfsruimte voorzien van ramen die open kunnen voor extra frisse lucht.

Zonnepanelen

Villa Lierdal beschikt over een groot plat dak wat optimaal benut is om zo veel mogelijk zonnepanelen te installeren. Dit is standaard bij de prijs inbegrepen. Het totaal aantal pv-panelen is naar rato van het vloeroppervlakte van de appartementen verdeeld. De kleinste appartementen beschikken al over 10 pv-panelen! Uw energielasten blijven zo tot een minimum beperkt. Wel zo aangenaam.

Koeling

De warmtepomp installatie beschikt over een koelfunctie. In de warme zomermaanden heeft u hierdoor de mogelijkheid om een aangenaam binnen klimaat te creëren. Deze koelfunctie is beslist geen airco-installatie maar koelt de temperatuur een aantal graden af ten opzichte van de buitentemperatuur. Het ventilatiesysteem heeft de mogelijkheid om in de hete zomermaanden de wtw-functie uit te schakelen. Hierdoor kunt u tijdens de zomeravonden de hitte snel afvoeren uit uw appartement. Ook dit is beslist geen aircofunctie maar wel een systeem om hittestress te vermijden.

Janssen-Groesbeek Vastgoed B.V. | Privacy voorwaarden